Sodelujte z nami

Slovensko društvo INFORMATIKA s ponosom najavlja že 30. konferenco Dnevi slovenske informatike 2023, ki bo tradicionalno v Kongresnem centru Bernardin, Portorož, 9. in 10. maja 2023 ter vas vabi k sodelovanju. Letos nadaljujemo s povezovalno sekcijo med podjetji in študenti ter uvajamo povezovalno sekcijo med javno upravo in gospodarstvom. V rednem delu konference pa bomo povezali gospodarstvo, javni sektor, študente in znanstveno-izobraževalne ustanove. Na njej bodo ugledni strokovnjaki skozi serijo predstavitev avtorskih prispevkov, okroglih miz in predavanj tako z akademskega kot s praktičnega vidika prikazali rešitve, ki bodo koristile vsem kot primeri dobre prakse v različnih dejavnostih. Posebna pozornost konference bo posvečena tudi študentom in nosilcem idej – zagonskim (»start-up«) podjetjem.
Za dodatne informacije, cene in dogovore, prosimo kontaktirajte go. Nino Fileš na 041/620-055 ali organizacijsko ekipo konference na dsi@drustvo-informatika.si.


Opombe : 

  • Sponzor študentske nagrade mora izbrati vsaj srebrni paket + vsaj 500EUR (neto) za nagrado študentom, ki se podeli na večernem dogodku prvega dne. Sponzor je deležen tudi posebne izpostavljenosti (promocija po univerzah in podelitev nagrade na večernem druženje konference). 
  • Brezplačne kotizacije veljajo za oba dneva konference in ne vključujejo delavnic. 
  • Poleg izbranih lastnosti paketov so možni tudi dodatni dogovori s partnerjem/sponzorjem. 
  • Sponzorstvo po meri vključuje specifične dogovore za sponzorstvo (npr. pokrovitelj sekcije, pokrovitelj povezovanja študentov/javnega sektorja z gospodarstvo, sponzoriranje tujega vabljenega predavatelja, kosila/večerje/prigrizkov, donatorstvo ali celoletna podpora društvu, ...) 
  • Cene so v EUR brez DDV. Vsi sponzorji bodo tudi za leto leto prejemali revijo Uporabna informatika, kjer bodo navedeni kot podporniki društva.
Generalni sponzor
NIL d.o.o.
Zlati partner
Telekom Slovenije
Sponzor študentske nagrade
RLS Merilna tehnika d. o. o.
Srebrni sponzorji
DELL Technologies Fakulteta za informacijske študije SOPHOS
Bronasti sponzorji
3gen
Medijski sponzor
razvoj rešitve bplanet d.o.o.